HBO-programma Office manager | LOI (2023)

In het kort

In het kort

Alle digitale mogelijkheden waar je als officemanager mee te maken krijgt, worden uitgebreid behandeld in dit korte HBO-programma. Inclusief alle benodigde vakliteratuur.

Collegegeld thuisstudie
9 x € 289,00
Studieduur
9 maanden
Type
Kort HBO-programma
Diploma
HBO-programma Office manager
Onderdeel uit
Associate degree Officemanagement

€ 1.000,- STAP-subsidie op de meeste LOI-opleidingen

HBO-programma Office manager | LOI (2)Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks tot € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Schrijf je nu in en vraag op 1 mei STAP-budget aan via stapuwv.nl. Het budget is beperkt en op is op. Wees er dus snel bij!

Meer over het STAP-budget

Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Schrijf je nu in en vraag op 1 mei STAP-budget aan via stapuwv.nl. Het budget is beperkt en op is op. Wees er dus snel bij!

Meer over het STAP-budget

Online open avond 4 april

Ben je geïnteresseerd in een opleiding bij de LOI? Meld je dan aan voor de online open avond op dinsdag 4 april. Tijdens deze online open avond kom je alles te weten over flexibel thuis en klassikaal studeren bij de LOI. Ook vertellen we je meer over de verschillende opleidingsniveaus en kun je via de live chat meteen al je vragen stellen. Of laat je telefonisch persoonlijk adviseren over je studiekeuze.

Meld je aan

HBO-programma Office manager | LOI (3)

Wil je als officemanager meer inzicht krijgen in digitale mogelijkheden binnen een zakelijke omgeving? Dan is het HBO-programma Office manager zeer geschikt. Je leert onder andere meer over informatiemanagement, smart workplace en timemanagement. Met kennis van officemanagement ben je breed inzetbaar. De arbeidsmarktperspectieven in dit vakgebied zijn goed. Er wordt verwacht dat de vraag naar goed gekwalificeerd ondersteunend personeel in de komende jaren alleen maar zal toenemen.

Dit korte HBO-programma is sterk praktijkgericht. Je doet niet alleen kennis op, maar ontwikkelt ook je vaardigheden en past het geleerde direct toe in praktijkcases voor een maximaal leerrendement. Zo ga je aan de slag met het onderzoeken van de impact van het gebruik van digitale vaardigheden op de zakelijke kantooromgeving. Je maakt een plan om een efficiëntere digitale werkwijze te ontwikkelen met een bijbehorende instructie voor een specifieke doelgroep.

Daarom kies je voor het HBO-programma Office manager

 • In korte tijd aantoonbare kennis op HBO-niveau.
 • Flexibel via thuisstudie, goed te combineren met een baan.
 • Nu starten = snel een waardevol diploma op zak.
 • Veelgevraagde kennis, waardevolle toevoeging op je cv.
 • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
 • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 • Geen vooropleiding vereist.
 • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de Associate degree Officemanagement.
Wat is een kort HBO-programma?

Wil je wel kennis op HBO-niveau opdoen, maar geen vierjarige opleiding volgen? Dan is een kort HBO-programma de ideale keuze. In korte tijd verdiep je je gericht in een onderwerp en behaal je een waardevol diploma.

Een kort HBO-programma bestaat uit één of meerdere modules uit een volledige bacheloropleiding. Je profiteert dan ook van dezelfde kwaliteit. En wil je later alsnog de bachelor volgen? Dan kun je het diploma inbrengen om vrijstelling aan te vragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

De voordelen van kort HBO

HBO-programma Office manager | LOI (8)HBO-programma Office manager | LOI (9)

(Video) The Night Manager: Trailer - BBC One
Klantbeoordeling LOI
7,7

Meer info

Met een kort HBO-programma word jij vliegensvlug de professional die je wilt zijn

Lees meer

Met een kort HBO-programma word jij vliegensvlug de professional die je wilt zijn

Lees meer

Doelgroep en toelating

Doelgroep en beroep

Heb je een klantgerichte instelling, een constante drive naar verbetering en kun je goed organiseren, gestructureerd werken, communiceren en samenwerken? Dan is het vakgebied officemanagement echt iets voor jou! Het HBO-programma Office management richt zich op (beginnende) office management professionals die in de context van hun beroep te maken krijgen met digitalisering.

Als officemanager ben je bezig met veel uiteenlopende taken, die kunnen variëren van documenteren en structureren tot regelen en organiseren én het aansturen en managen van het kantoorpersoneel.

Met kennis van officemanagement ben je breed inzetbaar. De arbeidsmarktperspectieven in dit vakgebied zijn goed. Er wordt verwacht dat de vraag naar goed gekwalificeerd ondersteunend personeel in de komende jaren alleen maar zal toenemen.

HBO-programma Office manager | LOI (10)

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is MBO-/HAVO-niveau gewenst en basiskennis op het gebied van tekstverwerkings-, spreadsheet- en presentatietoepassingen.

De opleiding

Inhoud van het HBO-programma Office manager

De opleiding Office manager is zeer praktijkgericht en biedt in korte tijd een breed programma. Alle digitale mogelijkheden waar je als officemanager mee te maken krijgt, worden uitgebreid behandeld. Je krijgt onder andere meer kennis over hoe je in je werkzaamheden digitale vaardigheden in kunt zetten. Verder leer je meer over ICT en informatiemanagement, smart workplace, persoonlijke effectiviteit en timemanagement. In de praktijkintegratiemodule pas je de opgedane kennis meteen toe in een praktische context. Daarbij krijg je uiteraard begeleiding van je docent.

Het HBO-programma Office manager bestaat uit de volgende modules.

Inleiding ICT/ informatiemanagement

De module geeft inzicht in ICT-applicaties en -toepassingen die de werkprocessen kunnen ondersteunen. De volgende onderwerpen komen aan bod: informatiesystemen, infrastructuur, e-commerce, kennismanagement en de invloed van digitalisering op de werkprocessen.

Smart Workplace

In deze module staat de digitale inrichting van de werkomgeving centraal. Er is veel aandacht voor Het Nieuwe Werken, duurzaamheid en flexibiliteit van gebouwen. Je leert strategische keuzes maken die het werkplezier en de productiviteit van medewerkers bevorderen. Ook komt het signaleren van en inspelen op trends uitgebreid aan bod.

Persoonlijke effectiviteit en timemanagement

Deze module reikt je de handvatten aan om je persoonlijke effectiviteit te ontwikkelen en van daaruit een goede planning op te stellen en te bewaken. Je leert aan de hand van de theorie kritisch naar jezelf te kijken.

Digitale vaardigheden

Je leert professionele computervaardigheden die door 70% van de landen in de wereld erkend worden. De module gaat in op de meest voorkomende toepassingen zoals: basisbegrippen ICT, bestanden beheren, efficiënte tekstverwerking, spreadsheets, databases, presentaties, communicatie.

Praktijkintegratie Digitalisering

In de praktijkintegratiemodule pas je de opgedane theorie toe in een praktische context. Je onderzoekt in deze opdracht de impact van het gebruik van digitale vaardigheden op de zakelijke kantooromgeving. Je maakt een plan om een efficiëntere digitale werkwijze te ontwikkelen met een bijbehorende instructie voor een specifieke doelgroep.

HBO-programma Office manager | LOI (11)

Inclusief vakliteratuur

De benodigde vakliteratuur is inbegrepen bij het collegegeld. Je hoeft zelf geen boeken meer aan te schaffen.

Examens en diploma

Examens

De opleiding wordt op verschillende manieren afgerond, bijvoorbeeld met een casus waarbij je een aantal opdrachten maakt of met een flexibel examen van LOI Hogeschool. Deze examens worden dagelijks op verschillende locaties in Nederland afgenomen.

Je kunt de opdrachten gewoon thuis maken wanneer jij er aan toe bent. Kijk voor de examenkosten bij Studieduur en kosten.

Zo werkt flexibel examen doen

HBO-programma Office manager | LOI (12)HBO-programma Office manager | LOI (13)

(Video) Murray Bartlett on Infamous Poop Scene from The White Lotus & Being a Good Hotel Guest

HBO-programma Office manager | LOI (14)

Diploma en vervolgopleiding

Succesvolle afronding geeft recht op het diploma HBO-programma Office manager. Een waardevol diploma met een hoge waarde op de arbeidsmarkt! Het diploma kan bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding worden ingebracht om vrijstelling aan te vragen voor de gevolgde modules, mits deze inhoudelijk overeenkomen.

HBO-programma Office manager | LOI (15)

Mogelijke vervolgopleidingen

Na afronding zijn er diverse vervolgopleidingen mogelijk. Zo is de Associate degree Officemanagement een logische vervolgopleiding en kun je ook denken aan de bachelor of Associate degree Facility management. Het behaalde diploma kan vaak worden ingebracht om vrijstelling aan te vragen voor de inhoudelijk overeenkomende modules. Voor dit HBO-programma gaat het in totaal om ongeveer 25 studiepunten (EC).

Succesvolle afronding van dit korte HBO-programma geeft recht op toelating tot elke bachelor of Associate degree van LOI Hogeschool, mits je op het moment van doorstromen 21 jaar of ouder bent. Houd er wel rekening mee dat er voor het deelnemen aan een HBO-bacheloropleiding aanvullende (wettelijke) toelatingsvoorwaarden kunnen gelden.

De kwaliteitsgarantie van LOI Hogeschool

Je studeert om iets te bereiken. Dan wil je wel zeker weten dat je een opleiding volgt van hoge kwaliteit. Bij LOI Hogeschool krijg je die garantie.

Kwaliteit staat bij al onze opleidingen voorop. Zo zijn alle bacheloropleidingen van LOI Hogeschool NVAO-geaccrediteerd. In een kort HBO-programma volg je één of meerdere modules uit zo’n geaccrediteerde bachelor. Daarnaast heeft LOI Hogeschool als enige particuliere opleider, het ITK-keurmerk behaald: hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg. Je behaalt dan ook een diploma of certificaat waarmee werkgevers je graag zien komen.

Studiemethode en begeleiding

Studiemethode
Thuisstudie: zelfstandig maar zeker niet alleen

Een thuisstudie van de LOI biedt alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding via internet.

 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
De leeromgeving zorgt voor overzicht en houvast

De online leeromgeving, LOI Campus, biedt houvast en leidt je stap voor stap door je opleiding. Het duidelijke leerpad, de leertaken, oefenopdrachten, extra uitleg en video’s zorgen ervoor dat jij het overzicht houdt en je planning haalt. En dat elk uur studie efficiënt besteed is.

Daarnaast leg je via LOI Campus heel gemakkelijk contact met docenten en medestudenten én vind je er verschillende online studietools om nog effectiever te leren. Zo kun je bij steeds meer opleidingen online hoorcolleges volgen of zelfs deelnemen aan live webcolleges.

De docent staat altijd voor je klaar

Je wordt begeleid door een docent met ruime ervaring in het vakgebied van je opleiding. Via de online leeromgeving LOI Campus kun je altijd bij je docent terecht. De docent geeft antwoord op je vragen, feedback op je opdrachten en extra uitleg waar nodig. Zo hoeft je studie dus nooit stil te staan!

Studeren vanuit het buitenland

Een thuisstudie van de LOI biedt alle flexibiliteit. Ook vanuit het buitenland studeren is dus heel goed mogelijk! De communicatie met de docent en medestudenten verloopt namelijk gewoon via internet. Ideaal voor wie (tijdelijk) in het buitenland woont of werkt.

Houd er wel rekening mee dat examens en eventuele contact- of praktijkdagen alleen in Nederland worden georganiseerd. Bij een aantal opleidingen is het bijwonen van deze dagen verplicht. De data van deze dagen zijn wel ruim van tevoren bekend, zodat je bijwoning kunt inplannen.

Professionele begeleiding
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

(Video) Multilevel Marketing: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
Studiemethode en begeleiding

Thuisstudie: zelfstandig maar zeker niet alleen

Een thuisstudie van de LOI biedt alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding via internet.

 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.

Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Studieduur en kosten

Studieduur en vrijstelling

Een opleiding van LOI Hogeschool is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij LOI Hogeschool studeer je in je eigen tempo. Afhankelijk van werkervaring, eerder behaalde diploma’s en de tijd die je in de opleiding steekt, kan deze opleiding sneller worden afgerond.

Studieduur: 9 maanden

Langer over de opleiding doen? Geen probleem!

Wil of kun je de opleiding niet afronden binnen de aanbevolen studieduur? Geen probleem! Je mag zes maanden langer over je opleiding doen. Je behoudt recht op persoonlijke begeleiding door deskundige docenten en toegang tot alle online studiefaciliteiten. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Een belangrijk verschil met andere opleiders!

Mogelijke vrijstellingen

Denk je op grond van een diploma of bewijs in aanmerking te komen voor een vrijstelling voor een of meer vakken? Dan kun je, voordat je je inschrijft, een vrijstellingsverzoek indienen bij de Examencommissie van LOI Hogeschool. Het diploma mag niet ouder zijn dan 8 jaar. Na toekenning van een vrijstelling is deze nog 8 jaar geldig.

Zo werkt het:

 • Voordat je je inschrijft, vraag je een vrijstelling aan via het aanvraagformulier vrijstellingen.
 • Na goedkeuring van je vrijstellingsverzoek, schrijf je je in voor de opleiding. Alleen als je je vrijstelling vooraf aanvraagt, kom je in aanmerking voor een mogelijke korting op het college- en/of examengeld.

Meer over vrijstellingen op basis van diploma’s

Kosten

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Plan een gesprek

Collegegeld

Het collegegeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het collegegeld kan per maand of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Collegegeld thuisstudie : 9 x € 289,00
Inschrijfkosten en dossiervorming : € 75,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het collegegeld is inclusief:

 • Alle benodigde vakliteratuur.
 • Begeleiding van start tot diploma.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.

Examenkosten

Examengeld: 9 x € 59,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via LOI Hogeschool wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je hier.

Verlaag je studiekosten

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Tot € 1.000,- STAP-subsidie voor je opleiding

Wil jij een opleiding volgen om je positie op de arbeidsmarkt te versterken? Profiteer dan van de nieuwe STAP-subsidie. Werkenden en werkzoekenden kunnen jaarlijks tot €1.000,- aanvragen voor het volgen van een opleiding. Daarmee wordt studeren veel voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen. Maar let op: het budget is beperkt en op is op.

De STAP-regeling geldt alleen voor de opleidings- en examenkosten die je aan de LOI betaalt. Eventuele externe examenkosten vallen niet onder deze subsidie. Duurt je opleiding langer dan 12 maanden? Houd er dan rekening mee dat je vooralsnog alleen subsidie kunt aanvragen voor de kosten van het eerste jaar.

Lees alles over het STAP-budget en bekijk de voorwaarden op onze STAP-pagina.

Inschrijven met STAP

Betaalt de werkgever?

Vaak zijn werkgevers bereid de kosten voor een opleiding op zich te nemen. Een opleiding leidt immers tot meer kennis en beter functioneren op de werkvloer. Bovendien geldt er een zeer aantrekkelijke fiscale regeling. Scholingskosten zijn (onder bepaalde voorwaarden) voor de werkgever volledig fiscaal aftrekbaar. Daarnaast zijn werkgevers verplicht om door de wet of CAO verplichte opleidingen te vergoeden. Denk aan opleidingen op het gebied van veiligheid en arbeidsvoorwaarden, of het bijhouden van vakbekwaamheid. Betaalt de werkgever? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Voordelen voor werkgevers

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op loi.nl/zakelijk, bel 071 – 545 1876071 – 545 1876 of mail ons.

(Video) Toys R Me with Lance Reddick
Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Collegegeld thuisstudie
9 x € 289,00
Studieduur
9 maanden
Type
Kort HBO-programma
Diploma
HBO-programma Office manager
Onderdeel uit
Associate degree Officemanagement

€ 1.000,- STAP-subsidie op de meeste LOI-opleidingen

HBO-programma Office manager | LOI (26)Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks tot € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Schrijf je nu in en vraag op 1 mei STAP-budget aan via stapuwv.nl. Het budget is beperkt en op is op. Wees er dus snel bij!

Meer over het STAP-budget

Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Schrijf je nu in en vraag op 1 mei STAP-budget aan via stapuwv.nl. Het budget is beperkt en op is op. Wees er dus snel bij!

Meer over het STAP-budget

Online open avond 4 april

Ben je geïnteresseerd in een opleiding bij de LOI? Meld je dan aan voor de online open avond op dinsdag 4 april. Tijdens deze online open avond kom je alles te weten over flexibel thuis en klassikaal studeren bij de LOI. Ook vertellen we je meer over de verschillende opleidingsniveaus en kun je via de live chat meteen al je vragen stellen. Of laat je telefonisch persoonlijk adviseren over je studiekeuze.

Meld je aan

HBO-programma Office manager | LOI (27)

14 dagen vrijblijvend op proef

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

€ 1.000,- STAP-subsidie
Schrijf je nu in

HBO-programma Office manager | LOI (28)Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks tot € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Schrijf je nu in en vraag op 1 mei STAP-budget aan via stapuwv.nl. Het budget is beperkt en op is op. Wees er dus snel bij!

Meer over het STAP-budget

Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Schrijf je nu in en vraag op 1 mei STAP-budget aan via stapuwv.nl. Het budget is beperkt en op is op. Wees er dus snel bij!

Meer over het STAP-budget

Online open avond 4 april HBO-programma Office manager | LOI (29)

Ben je geïnteresseerd in een opleiding bij de LOI? Meld je dan aan voor de online open avond op dinsdag 4 april. Tijdens deze online open avond kom je alles te weten over flexibel thuis en klassikaal studeren bij de LOI. Ook vertellen we je meer over de verschillende opleidingsniveaus en kun je via de live chat meteen al je vragen stellen. Of laat je telefonisch persoonlijk adviseren over je studiekeuze.

Meld je aan

HBO-programma Office manager | LOI (30)

Inschrijven met STAP

Inschrijven

Studieadviesgesprek

(Video) The White Lotus Season 2 | Official Trailer | HBO

Videos

1. Jerry Seinfeld & Cardi B: Between Two Ferns With Zach Galifianakis
(Funny Or Die)
2. Friends: The Reunion | Full Episode | HBO Max
(Screen Culture)
3. HBO Documentary - Autopsy 12 of 12 - Postmortem
(Fer Leonidas)
4. Subway: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
(LastWeekTonight)
5. FIFA and the World Cup: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
(LastWeekTonight)
6. Nathan For You - Frozen Yogurt
(Comedy Central)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated: 24/05/2023

Views: 5777

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.